Eivor

 

 

 

 Hej där!

Som ni förstår, så är det jag som är Eivor. Bilden tog kar´n min  den 6:e maj. 2017.

Även om min man Ragnar och jag är pensionerad sedan flera år, vågar vi oss på att försöka tillverka en hemsida.

Två barn och fyra barnbarn har förärats mig. Och nu den 11:e maj 2017 fick jag mitt allra första barnbarnsbarn! De är en ständig källa till glädje. Vi är en stor, härlig familj när min mans barn och barnbarn, tillsammans med mina, ibland träffas här hemma hos oss.

Efter pensioneringen började jag en kurs i oljemålning. Under i varje fall den senare delen av mitt aktiva arbetsliv, hade lusten för att prova på denna hobby ökat. När jag fattar penseln försvinner tiden, ja alldeles för fort.

En annan hobby, som jag också fått nöjet och tiden att ägna mig åt och som intresserar mig mycket, är vävning. Deltar sedan något år i en vävkurs, som  också ger mig inspiration och glädje. Jag har tillockmed skaffat en vävstol här hemma. Nej ursäkta mig - jag har två. En lite mindre sort för att väva löpare och så´nt på.

Vill gärna visa vad jag åstadkommit med penseln och vävstolen, och kommer att lägga upp bilder efter hand.

Ett annat av mina stora intressen är att spela golf. Den hobbyn utövar jag bl.a tillsammans med min man och goda vänner på Breviks Golfklubbs bana.

Eftersom vi numera bor i Mölltorp, tio minuter väster om Karlsborg, har vi bara c:a tio minuters bilfärd till banan, och åker dit då och då när andan faller på och spelar några hål.