Eivor

Hej där

Som ni förstår, så är det jag som är Eivor. Bilden

tog karl´n min  den 24 dec 2021

Även om min man Ragnar och jag är pensionerad sedan flera år, försöker vi hålla igång vår hemsida.

Två barn och fyra barnbarn har förärats mig. Den 11:e maj 2017 fick jag mitt allra första barnbarnsbarn. Nu är antalet två - och tänk - till våren -22 ser det ut att bli ytterligare två!!! Barnen är en ständig källa till glädje. Vi är en stor, härlig familj när min mans barn och barnbarn, tillsammans med mina, ibland träffas här hemma hos oss.

Efter pensioneringen började jag en kurs i oljemålning. Under i varje fall den senare delen av mitt aktiva arbetsliv, hade lusten för att prova på denna hobby ökat. När jag fattar penseln försvinner tiden, ja alldeles för fort.

En annan hobby, som jag också fått nöjet och tiden att ägna mig åt och som intresserar mig mycket, är vävning. Deltar sedan något år i en vävkurs, som  också ger mig inspiration och glädje. Jag har tillockmed skaffat en vävstol här hemma. Nej ursäkta mig - jag har två. En lite mindre sort för att väva löpare och så´nt på.

Vill gärna visa vad jag åstadkommit med penseln och vävstolen, och kommer att lägga upp bilder efter hand.

Ett annat av mina stora intressen är att spela golf. Den hobbyn utövar jag bl.a tillsammans med min man och goda vänner på Breviks Golfklubbs bana.

Eftersom vi numera bor i Mölltorp, tio minuter väster om Karlsborg, har vi bara c:a tio minuters bilfärd till banan, och åker dit då och då när andan faller på och spelar några hål. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)