Minnen

 

Hej och välkommen till minnessidan. En del av er har haft  svårigheter att få den här sidan att fungera när ni önskat läsa "mina komihåg". Nu har jag konverterat till pdf format, och hoppas då att filen, när Du klickar på den, kan öppnas utan problem. Texten blir stor men du kan förminska den på symbolraden ovanför. Där kanske står 175% så förminska till lämplig storlek.

Beroende på er dators kapacitet och att filen är ganska stor, dröjer det ett antal sekunder tills texten kommer upp. Ha tålamod!

Efter en superb support från min hemsidesleverantör www.n.nu fungerar den här sidan igen. Ber på det varmaste att få rekommendera n.nu om du funderar på att ha en egen hemsida. Det är förvånansvärt lätt att komma igång.

Bör också säga att jag numera blivit så tidsenlig (kan man tänka sig :)) att alla händelser av någon dignitet placeras direkt under rubrik (Aktuellt) på hemsidan och inte omvägen över minnessidan. Den börjar nästan bli för stor att kunna hanteras av datorn. Därför fick vi också problem ett par dagar, men nu är det alltså tillrättat.

Ragnar

 

minnen.pdf

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)